Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τραμπ πέταξε έξω από τον Λευκό Οίκο μία δημοσιογράφο του CNN

Γιατί ο Τραμπ πέταξε έξω από τον Λευκό Οίκο μία δημοσιογράφο του CNN
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκτός συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο βρέθηκε μία δημοσιογράφος του CNN, αφότου έθεσε τα ερωτήματά της – και δεν πήρε απαντήσεις – σχετικά με την αναβολή της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στις ΗΠΑ, καθώς και τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην δικηγόρο του Μάικλ Κοέν.

Το «εμπάργκο» της Κέιτλαν Κόλινς από τον Λευκό Οίκο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ακόμη και στο παραδοσιακά αντίπαλο στρατόπεδο του CNN, το Fox News, καθώς επίσης και στην Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, οι οποίοι έκαναν λόγο για «αδύναμη απόφαση».

Η Κόλινς αποκλείστηκε από εκδήλωση ανοιχτή σε όλους τους δημοσιογράφους στο Ρόουζ Γκάρντεν του Λευκού Οίκου, καθώς οι ερωτήσεις της σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου θεωρήθηκαν «ανάρμοστες».

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο για τις συζητήσεις με τον πρώην δικηγόρο του όπου οι δύο άνδρες κανονίζουν πώς να εξαγοράσουν τη σιωπή πρώην μοντέλου του Playboy. Το ερώτημα τέθηκε ενόσω Τραμπ και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχαν στηθεί μπροστά από τους φωτογράφους.

Σε ανακοίνωσή του, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο δήλωσε ότι η Κόλινς ενημερώθηκε ότι η ερώτησή της ήταν «ανάρμοστη» και επομένως δεν μπορούσε να συμμετάσχει στην εκδήλωση κατά την οποία ο Αμερικανός πρόεδρος και ο πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσαν τον κοινό διάλογο για το εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ – Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Τραμπ έχει επανειλημμένως παραπονεθεί για τη δημοσιογράφικη κάλυψη του CNN επί προεδρίας του, χαρακτηρίζοντάς τη «άδικη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr