Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προειδοποίηση Λαβρόφ σε ΗΠΑ για S-400: Δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε απειλές

Προειδοποίηση Λαβρόφ σε ΗΠΑ για S-400: Δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε απειλές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναφερόμενος στην επιθυμία της Τουρκίας να αγοράσει τους ρωσικούς πυραύλους S-400, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, επέκρινε τις ΗΠΑ για προσπάθεια πίεσης στις χώρες που επιθυμούν ρωσικά όπλα.

«Δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε τελεσίδικα και απειλές» ανέφερε ο Σεργκέι Λαβρόφ σε ομιλία του σε φόρουμ για τη νεολαία.

«Οι χώρες δεν θα συμφωνήσουν να απεμπολήσουν το δικαίωμά τους στο εμπόριο με οποίους θέλουν και σε ό,τι θέλουν, όπως συμβαίνει τώρα με τις συμβάσεις για την προμήθεια ρωσικών όπλων σε διάφορα κράτη, π.χ. η Τουρκία, η Ινδονησία και η Ινδία», ανέφερε ο Ρώσος ΥΠΕΞ, σύμφωνα με το Anadolu.

Παράλληλα, ο Λαβρόφ προειδοποίησε ότι αιτήματα όπως των ΗΠΑ θα δημιουργούσαν «απρόβλεπτη δυναμική για σύγκρουση».

Στις 18 Ιουνίου, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε νομοθεσία για την απαγόρευση πώλησης μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία, παρά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ των δύο χωρών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι

Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν

Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία – Ήττα για την Τουρκία

Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr