ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































Μεθυσμένη 36χρονη γνωστή τραγουδίστρια τράκαρε πήρε σβάρνα πέντε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι
Καισαριανή: «Οι 200 πήγαιναν με το κεφάλι ψηλά και τραγουδώντας στην εκτέλεση»
Διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ: O Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ΔΕΝ ανακαλεί
Νίκος Δένδιας στην εθνική εορτή της Σερβίας: «Η Σερβία και η Ελλάδα μοιράζονται ιστορικούς, πνευματικούς και στρατηγικούς δεσμούς»
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Υποτονικό ενδιαφέρον, μόλις στο 20% η απορρόφηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παράνομη θα θεωρείται εφεξής στη Γαλλία η σεξουαλική παρενόχληση στους δρόμους, με τους παραβάτες να τιμωρούνται με πρόστιμα έως και 750 ευρώ, στο πλαίσιο της λήψης αυστηρότερων μέτρων για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας.
Οι βουλευτές υπερψήφισαν το νομοσχέδιο αργά το βράδυ της Τετάρτης, μερικές μόλις ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε στη Γαλλία όταν άνδρας επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα, επειδή εκείνη απάντησε στα χυδαία σχόλιά του έξω από καφετέρια στο Παρίσι.
«Η σεξουαλική παρενόχληση στους δρόμους δεν τιμωρούνταν στο παρελθόν. Από εδώ και στο εξής θα τιμωρείται», δήλωσε χθες Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 η υπουργός Ισότητας Μαρλέν Σιαπά.























































