Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν απείλησε τον Τραμπ ότι θα του κάνει «μάγια»: «Όποιον καταριόμαστε οι Τούρκοι δεν έχει καλά ξεμπερδέματα»

Ο Ερντογάν απείλησε τον Τραμπ ότι θα του κάνει «μάγια»: «Όποιον καταριόμαστε οι Τούρκοι δεν έχει καλά ξεμπερδέματα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρωτοφανή «μαργαριτάρια» έχει ξεστομίσει μιλώντας στη Ριζούντα του Πόντου το Σάββατο το μεσημέρι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν μόνο τα «πολιτικώς ορθά» από ό,τι λέει, όμως Τούρκοι αντικαθεστωτικοί δημοσιογράφοι τον «δίνουν« κανονικά.

Όπως γράφει στο Twitter ο αυτοεξόριστος στη Σουηδία Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο Ερντογάν απείλησε ευθέως τον Ντόναλντ Τραμπ και τους συνεργάτες του, λέγοντας ότι όποιος παίρνει θέση ενάντια στην Τουρκία θα πληρώσει τίμημα τόσο στην περιοχή όσο και στην εσωτερική του πολιτική, ισχυριζόμενος ότι όποιον καταράστηκαν οι Τούρκοι -ναι, είπε «καταράστηκαν»- καταλήγει τελικά να μπλεχτεί σε πρόβλημα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Δηλαδή, με απλά λόγια, ο Ερντογάν απείλησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα τον «καταραστεί», εάν δεν τον έχει ήδη «καταραστεί», δηλαδή θα του κάνει… βουντού και θα… «δει τι θα πάθει».

Είπε ακόμα ο Τούρκος πρόεδρος:

«Ω λαέ μου, είσαι έτοιμος να τους δείξουμε [στους Αμερικανούς] ότι η δύναμή μας δεν προέρχεται από το χρήμα [πλούτο] αλλά από την πίστη μας [στον Θεό]». Αυτή του η δήλωση έγινε δεκτή με ιαχές «ο Αλλάχ είναι ο μεγαλύτερος».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ακόμα ότι «δολάρια, ευρώ και χρυσάφι είναι σφαίρες, βλήματα όλμων και ρουκέτες ενός οικονομικού πολέμου που εξαπολύθηκε ενάντια στην Τουρκία».

Δεν παρέλειψε, απευθυνόμενος στους οπαδούς του, να πει ότι «οι Αμερικανοί μπορεί να έχουν δολάρια, αλλά ο Αλλάχ είναι στο πλευρό της κυβέρνησής μας», προσθέτοντας ότι οι απειλές κατά της Τουρκίας δεν έχουν αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Τραμπ απείλησε την Τουρκία», λέει ο Ερντογάν – «Δεν είμαστε υπηρέτες, είμαστε 81 εκ. λαός»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης

Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού – Ο ρόλος της Τουρκίας

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

STAR WARS: Η Ρωσία αναπτύσσει νέο όπλο «νέφους θραυσμάτων» για την εξόντωση των δορυφόρων Starlink του Μασκ – Φόβοι του ΝΑΤΟ για χάος στο διάστημα

Ο Νετανιάχου αξιοποίησε την Τριμερή Σύνοδο Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου για να στείλει προειδοποίηση στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr