Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανίδα καθηγήτρια «καθησυχάζει»: «Γερμανοί, μην ανησυχείτε εάν γίνετε μειονότητα στις πόλεις σας»

Γερμανίδα καθηγήτρια «καθησυχάζει»: «Γερμανοί, μην ανησυχείτε εάν γίνετε μειονότητα στις πόλεις σας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση έχει προκαλέσει η θέση της Γερμανίδας καθηγήτριας Μπάρμπαρα Τζον, μέλος του κόμματος CDU της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία έγραψε σε εφημερίδα ότι οι Γερμανοί δεν πρέπει να ανησυχούν εάν γίνουν μειονότητες στις πόλεις τους.

«Είναι απλά θέμα χρόνου πριν άνθρωποι με μεταναστευτική προέλευση γίνουν η πλειονότητα του πληθυσμού στις μεγαλύτερες (σ.σ. γερμανικές) πόλεις», έγραψε σε άρθρο της στην εφημερίδα Tagesspiegel.

Πέρσι η Φρανκφούρτη έγινε η πρώτη πόλη στη Γερμανία στην οποία οι Γερμανοί είναι πλέον μειονότητα.

Σύμφωνα με την Τζον είναι «μη αναστρέψιμη» η αύξηση του πληθυσμού των μεταναστών και επικαλείται το παράδειγμα το Άμστερνταμ της Ολλανδίας ή το κέντρο του Ρότερνταμ, όπου ενώ πλέον οι ντόπιοι είναι μειονότητα, οι φόβοι εξαιτίας της πληθυσμιακής επικράτησης των μεταναστών αποδείχτηκαν «αβάσιμοι».

Βεβαίως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Τούρκοι του Ρότερνταμ προχώρησαν σε βανδαλισμούς και επεισόδια πέρσι στην πόλη, όταν η ολλανδική κυβέρνηση αρνήθηκε την είσοδο στην Ολλανδία Τούρκων ισλαμιστών πολιτικών που ήθελαν να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και ομιλίες υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα για τη σουλτανοποίηση Ερντογάν.

Νωρίτερα φέτος, οι ολλανδικές Αρχές συνέλαβαν Μαροκινούς μετανάστες στο Ρότερνταμ που σχεδίαζαν τζιχαντιστικές επιθέσεις στην Ολλανδία και στη Γαλλία.

Στο Άμστερνταμ μαίνεται ο λεγόμενος «Μόκρο Πόλεμος (Mocro War)», όπως ονομάζει ο τοπικός Τύπος των πόλεμο μεταξύ των μαροκινών συμμοριών.

Σε μια περίπτωση βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι -αποκεφαλισμένο- σε δρόμο του Άμστερνταμ.

Η Μπάρμπαρα Τζον προέτρεψε Γερμανούς και μετανάστες να αναζητήσουν συμμαχίες μεταξύ τους βασισμένες στην «εκπαίδευση, στην εθνότητα, στη θρησκεία, στην κουλτούρα και στην οικονομία».

Η Μπάρμπαρα Τζον, συνταξιούχος καθηγήτρια, έχει διατελέσει μέλος του συμβουλίου της Μουσουλμανικής Ακαδημίας στη Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ μίλησε με τους «αδύναμους» Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ για την Ουκρανία

Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία

Έκτακτη σύσκεψη των «προθύμων» μετά την «κατσάδα» Τραμπ σε Ζελένσκι

Η Μόσχα χαιρετίζει τη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ: «Σε μεγάλο βαθμό συνεπής» με το όραμα της Ρωσίας

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr