ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία Ρωσίδα ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 18χρονη κόρη της με ένα τσεκούρι γιατί ήταν υπερβολικά αντιδραστική.
Η 49χρονη Τατιάνα Ντεγκιρμέντζι, επιτέθηκε στην κόρη της ενώ κοιμόταν μέσα στο σπίτι τους στην πόλη Τσαϊκόφσκι, στην κεντρική Ρωσία.
Η δράστης χτύπησε επανειλλημένα την άτυχη κοπέλα με το τσεκούρι, κόβοντας μία αρτηρία στον λαιμό της.
Στη συνέχεια η παιδοκτόνος εγκατέλειψε την κόρη της και πήγε στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου πήρε έναν τρένο για να το σκάσει.

Την κοπέλα βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος πολλές ώρες αργότερα ο 22χρονος αδερφός της Σερτάν. Παράλληλα βρήκε και το ματωμένο τσεκούρι στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της αδερφής του και κάλεσε αμέσως τις Αρχές.
Οι διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι η άτυχη κοπέλα είχε πεθάνει από αιμορραγία.

Η αστυνομία βλέποντας τις πληγές στο σώμα του κοριτσιού, απεφάνθη ότι η μητέρα προσπάθησε να το διαμελίσει.
Διαπιστώνοντας ότι έλειπε το διαβατήριο της μητέρας, έβγαλαν ένταλμα σύλληψης και την βρήκαν μέσα σε 24 ώρες την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε τρένο στην πόλη του Ιζέφσκ, 36 χλμ από τον τόπο του εγκλήματος.
Η δράστης ομολόγησε την πράξη της ενώ χωρίς να μετανιώνει δήλωσε στους εμβρόντητους ντετέκτιβς ότι «αν είχα εφτά κόρες σαν την Γιούλια, θα τις σκότωνα όλες».
Η άτυχη κοπέλα:
























































