ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Μαχμούντ Αμπάς, Παλαιστίνη,

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άστραψε και βρόντηξε κατά του Ισραήλ ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, με αφορμή τις αεροπορικές επιδρομές και την κλιμακούμενη επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, που δεν αποκλείει την ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων.
«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία» είπε κατά λέξη ο Αμπάς κατά την διάρκεια μιας συνόδου της παλαιστινιακής ηγεσίας για την αντιμετώπιση της κρίσης στη Ραμάλα, στην Δυτική Όχθη.
«Αυτό που συμβαίνει είναι ένας πόλεμος κατά του παλαιστινιακού λαού στο σύνολό του και όχι εναντίον των παρατάξεων», σημείωσε και προσέθεσε πως «γνωρίζουμε ότι το Ισραήλ δεν αμύνεται, αλλά υπερασπίζεται τους ισραηλινούς οικισμούς, αυτό ήταν το αρχικό του σχέδιο».






















































