Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έγινε στο ντιμπέιτ της «Μιράντα» του «Sex and the city» με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης

Τι έγινε στο ντιμπέιτ της «Μιράντα» του «Sex and the city» με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με εκατέρωθεν προσβολές κυρίως και έντονη διαφωνία για το ποιος από τους δύο είναι μεγαλύτερος επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ κύλησε το μοναδικό ντιμπέιτ ανάμεσα στον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και τη διάσημη ηθοποιό Σίνθια Νίξον πριν από τις προκριματικές εκλογές για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Μπορείτε να σταματήσετε να διακόπτετε;», ρώτησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Κουόμο στο αποκορύφωμα της σύγκρουσης για να λάβει την ευθεία επίθεση της Νίξον: «Μπορείτε να σταματήσετε να λέτε ψέματα»;

Ο Κουόμο τόνισε ότι στόχος του είναι μία τρίτη θητεία ως κυβερνήτης της Νέας Υόρκης και υποσχέθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο το 2020 παρά τις φήμες για το αντίθετο.

Αυτό ωστόσο το οποίο προσπάθησε ο Κουόμο σε αυτά τα 60 λεπτά που διήρκεσε η τηλεμαχία ήταν να πείσει το κοινό ότι ήταν, είναι και θα είναι ο πιο σφοδρός επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ, «της μεγαλύτερης απειλής για τους Νεοϋρκέζους».

«Του αντιτάχθηκες όσο εκείνος αντιτάχθηκε στον Πούτιν», σχολίασε με νόημα η Νίξον αναφερόμενη στην κριτική που έχει δεχτεί ο Αμερικανός πρόεδρος για τη στάση του απέναντι στον Ρώσο ομόλογό του – κυρίως μετά τη Σύνοδο στο Ελσίνκι.

Γνωστή ευρέως από τον ρόλο της ως Μιράντα Χόουμπς στη δημοφιλή σειρά «Sex and the city» και ακτιβίστρια, η Νίξον υποστηρίζει με θέρμη μία σειρά μεταρρυθμίσεων στην εκπαίδευση, καθώς επίσης κοινωνική και οικονομική ισότητα.

Με μηδενική εμπειρία ωστόσο στην πολιτική, γεγονός το οποίο τονίζει με κάθε ευκαιρία ο αντίπαλός της, η Νίξον αποτελεί μάλλον μικρή απειλή για τον έμπειρο πολιτικό Κουόμο, με τη σταθερή θέση στο κόμμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr