ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Φιλιππίνες εν αναμονή του ισχυρότερου τυφώνα για φέτος. Οι αρχές βοηθούν χιλιάδες ανθρώπους να εκκενώσουν τα σπίτια τους, σχολεία κλείνουν, οι μπουλντόζες παίρνουν τις θέσεις τους – καθώς αναμένονται κατολισθήσεις – και διασώστες βρίσκονται σε επιφυλακή στα βόρεια της χώρας.
Ο υπερτυφώνας Μανγκούτ εκτιμάται ότι θα επηρεάσει περίπου πέντε εκατομμύρια ανθρώπους. Έως την Παρασκευή το πρωί, 10.000 πολίτες εκκένωσαν τρεις περιοχές και 22 εσωτερικές πτήσεις ακυρώθηκαν.
Ο τυφώνας κινείται με ταχύτητες 255 χλμ. την ώρα και πρόκειται να χτυπήσει την βορειοανατολική επαρχία Καγκαγιάν νωρίς το Σάββατο το πρωί (τοπική ώρα).























































