ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι πιθανότερο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά το Ηνωμένο Βασίλειο να επανενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit, δήλωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι σε μία αυστριακή ταμπλόιντ εφημερίδα.
«Τι θεωρείτε πιο πιθανό να συμβεί: το Ηνωμένο Βασίλειο να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, ή να επανενταχθεί η Βρετανία στην Ε.Ε.;» ρώτησε δημοσιογράφος της Kronen Zeitung την Μέι.
«Φυσικά, είναι πιο πιθανό να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο», απάντησε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η Τερέζα Μέι έκανε τη δήλωση αυτή στη διάρκεια της άτυπης Συνόδου Κορυφής στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, όπου οι 27 ομόλογοί της την προειδοποίησαν ότι εάν το Λονδίνο δεν κάνει περαιτέρω συμβιβασμούς ως προς το διμερές εμπόριο και τα σύνορα με την Ιρλανδία μέχρι τον Νοέμβριο, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το σενάριο του Brexit χωρίς συμφωνία.























































