ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία ότι η Βρετανία θα μπορέσει να πετύχει μια καλή συμφωνία για το εμπόριο μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ, εξέφρασε εκ νέου την Τεταρτη η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Tερέζα Μέι ενώ επανέλαβε ότι η κυβέρνησή της είναι έτοιμη για το σενάριο ενός Brexit χωρίς συμφωνία.
Παράλληλα, η βρετανίδα πρωθυπουργός εκτίμησε πως η -μετά το Brexit- Βρετανία θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσελκύουν τα πιο λαμπρά ταλέντα και θα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για ανάπτυξη επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Θα δημιουργήσουμε ένα νέο σύστημα μετανάστευσης που θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τα πανεπιστήμια να προσελκύουν τους λαμπρότερους και καλύτερους στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η Μέι, ενώπιον επικεφαλής επιχειρήσεων στη Νέα Υόρκη.
Η ίδια τόνισε ότι η Βρετανία δεν επιδιώκει μια μερική συμμετοχή στην ενιαία αγορά.























































