ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρός σεισμός 7,5 Ρίχτερ χτύπησε σήμερα Παρασκευή γύρω στη μία το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας, την Ινδονησία, λίγες ώρες αφότου άλλος σεισμός 6,1 Ρίχτερ είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και 10 ακόμη να τραυματιστούν.
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ινδονησίας ανακοίνωσε προειδοποίηση για τσουνάμι στο κεντρικό και δυτικό Σουλαουέζι και κάλεσε τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.
Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) αναθεώρησε προς τα κάτω το μέγεθος του σεισμού, στα 7,5 Ρίχτερ από τα 7,7 αρχικά.
Ο νέος σεισμός ξυπνάει τις νωπές μνήμες του καλοκαιριού, όπου από απανωτούς σεισμούς τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σκοτώθηκαν περίπου 500 άνθρωποι.























































