ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των θυμάτων στην Ινδονησία, με την υπηρεσία διαχείρισης των καταστροφών να ανακοινώνει ότι ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό και το τσουνάμι στη νήσο Σουλαουέζι ανέρχεται σε 832.
Η υπηρεσία σημείωσε πως η περιοχή που επλήγη είναι μεγαλύτερη από ό,τι αρχικά εκτιμούσε.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Σουτόπο Πούρουο Νουγκρόχο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, πολλοί άνθρωποι πιστεύεται ότι βρίσκονται παγιδευμένοι στα συντρίμμια των κτηρίων που κατέρρευσαν από τον σεισμό των 7,5 βαθμών που σημειώθηκε την Παρασκευή και προκάλεσε στη συνέχεια τσουνάμι με κύματα που έφταναν ακόμη και τα έξι μέτρα.
Η μετεωρολογική και γεωφυσική υπηρεσία της Ινδονησίας BMKG εξέδωσε την Παρασκευή προειδοποίηση για τσουνάμι μετά τον ισχυρό σεισμό, αλλά την ήρε 34 λεπτά αργότερα.
Η υπηρεσία επικρίνεται δριμύτατα ότι δεν παρείχε σωστή πληροφόρηση για το τσουνάμι που έπληξε κυρίως την πόλη Παλού, αν και οι Ινδονήσιοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι τα κύματα έπληξαν τις ακτές της πόλης προτού αρθεί η προειδοποίηση για τσουνάμι.























































