ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ορισμένα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. «τρομοκρατούν» τις αγορές με τα σχόλιά τους για τον προϋπολογισμό της Ιταλίας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Λουίτζι Ντι Μάιο.
Παράλληλα, προανήγγειλε πως θα έχει περαιτέρω συναντήσεις σχετικά με το σχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας με τον πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι και τον υπουργό Οικονομικών Τζοβάνι Τρία.
Η ιταλική κυβέρνηση έθεσε την Πέμπτη ως στόχο έλλειμμα 2,4% του ΑΕΠ για τα επόμενα τρία χρόνια, αψηφώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.
Νωρίτερα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις δήλωσε ότι «η αρχική μας εκτίμηση για τον ιταλικό προϋπολογισμό είναι πως δεν είναι συμβατός με το σύμφωνο σταθερότητας».
«Στην ατζέντα του σημερινού Eurogroup είναι η αναμόρφωση του ESM», δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης Μάριο Σεντένο.
Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος σημείωσε πως «η Ιταλία είναι στο μυαλό όλων μας, αλλά δεν είναι στην ατζέντα».
Παραδέχθηκε πάντως πως «όλοι έχουμε ερωτήματα και αναμένουμε απαντήσεις».
Καταλήγοντας, συνέστησε υπομονή λέγοντας πως «πρέπει να περιμένουμε τον ιταλικό προϋπολογισμό».























































