ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προειδοποίηση Γιούνκερ: Αν η Ιταλία θέλει ειδική μεταχείριση αυτό θα σήμαινε το τέλος του ευρώ

Προειδοποίηση Γιούνκερ: Αν η Ιταλία θέλει ειδική μεταχείριση αυτό θα σήμαινε το τέλος του ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προειδοποίησε τη Δευτέρα την Ιταλία να μην προχωρήσει με το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2019, το οποίο επικρίνεται από τις Βρυξέλλες επειδή θεωρείται ότι δεν είναι συμβατό με το Σύμφωνο Σταθερότητας.

«Η Ιταλία παίρνει αποστάσεις από τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουμε συμφωνήσει από κοινού σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν σε ομιλία του στη Γερμανία.

«Δεν θα επιθυμούσα, αφού καταφέραμε πράγματι να ανταπεξέλθουμε στην ελληνική κρίση, να καταλήξουμε με την ίδια κρίση στην Ιταλία.
Μία τέτοια κρίση ήταν αρκετή», τόνισε.

«Αν η Ιταλία θέλει περαιτέρω ειδική μεταχείριση, αυτό θα σήμαινε το τέλος του ευρώ. Για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί», προειδοποίησε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα

Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr