ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπεράτ Αλμπαϊράκ, Τουρκία,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη πως η Τουρκία «γυρίζει σελίδα» σχετικά με τον πληθωρισμό εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ σε μία προσπάθεια να μετριάσει τις συνέπειες του ρεκόρ πληθωρισμού που ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία της Τουρκίας TurkStat.
Όπως είπε ο Αλμπαϊράκ (ο γαμπρός του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν), «ο Σεπτέμβριος ήταν ο χειρότερος μήνας» και υπογράμμισε ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η διαδικασία αντιμετώπισης του πληθωρισμού με όλους τους φορείς.
Παράλληλα, ανέφερε πως «αφήσαμε τα χειρότερα πίσω» και ότι «η ανοδική τάση του πληθωρισμού θα αντιστραφεί μετά τον Οκτώβριο, φέρνοντάς τον πιο κοντά στους στόχους της Τουρκίας».
Να σημειωθεί πως ο πληθωρισμός σημείωσε ρεκόρ 15 ετών, αγγίζοντας σχεδόν το 25%, με αύξηση πάνω από 6% τον περασμένο μήνα -ποσοστό διπλάσιο από τις προβλέψεις των οικονομολόγων.























































