Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνδρας κρατούσε ομήρους παιδιά στη Νότια Καρολίνα – Πυροβόλησε επτά αστυνομικούς

Άνδρας κρατούσε ομήρους παιδιά στη Νότια Καρολίνα – Πυροβόλησε επτά αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επτά αστυνομικοί πυροβολήθηκαν, ένας εκ των οποίων θανάσιμα, την Τετάρτη κατά τη διάρκεια συμπλοκής με άνδρα ο οποίος κρατούσε ομήρους παιδιά σε ένα σπίτι στην Νότια Καρολίνα. Έπειτα από δύο ώρες, ο δράστης τελικά συνελήφθη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μία ακριβή γειτονιά στη Φλόρενς, μία πόλη 37.000 κατοίκων, που ακόμη μετρά τις ζημιές της από τον τυφώνα που χτύπησε την Καρολίνα, τον Σεπτέμβριο.

Η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Άγνωστα παραμένουν επίσης τα κίνητρά του. Όλα τα παιδιά ωστόσο είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και ακραία η υπόθεση»

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr