ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρά κατά των Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Πιέρ Μοσκοβισί εκτόξευσε ο Ματέο Σαλβίνι μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Ρώμη.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας κατηγόρησε υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι κατέστρεψαν την Ευρώπη, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι οι Ευρωεκλογές το ερχόμενο έτος θα αλλάξουν το πολιτικό τοπίο της ΕΕ.
«Άνθρωποι σαν τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί έχουν καταστρέψει την Ευρώπη και τη χώρα μας», δήλωσε ο Σαλβίνι σε δημοσιογράφους στη Ρώμη.
«Προσπαθούμε να αλλάξουμε αυτήν την Ευρώπη εκ των έσω και ελπίζουμε ότι οι Ευρωεκλογές του Μαΐου θα μας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Στην αντίθετη περίπτωση, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», σημείωσε.























































