ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία, Λαθρομετανάστες, Ματέο Σαλβίνι, Μετανάστες, Πρόσφυγες,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αυτή την εβδομάδα δεν έχει προγραμματιστεί καμία πτήση επιστροφής μεταναστών από την Γερμανία στην Ιταλία» δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, απαντώντας σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που ανέφεραν ότι μια πρώτη πτήση τσάρτερ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.
Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι δήλωσε χθες Κυριακή ότι δεν υπάρχει καμία σχετική συμφωνία και διαμήνυσε ότι η Ιταλία είναι έτοιμη μετά τα λιμάνια, να κλείσει και τα αεροδρόμιά της.
«Αν κάποιος, στις Βρυξέλλες ή στο Βερολίνο, σκοπεύει να ξεφορτώσει στην Ιταλία δεκάδες μετανάστες, με πτήσεις τσάρτερ που δεν έχουν λάβει σχετική άδεια, πρέπει να ξέρει ότι δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει κανένα διαθέσιμο αεροδρόμιο. Θα κλείσουμε τα αεροδρόμια, έτσι όπως κλείσαμε τα λιμάνια μας» είπε.























































