ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστροναύτης, Διάστημα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κοσμοναύτης, Ρωσία, Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία (Roskosmos),


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καθηλωμένοι στο έδαφος θα μείνουν οι πύραυλοι Σογιούζ (Soyuz) μέχρι να διαπιστωθούν τα επακριβή αίτια της χθεσινής (11/10) αποτυχημένης εκτόξευσης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ifax, επικαλούμενο τη Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία (Roskosmos).
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η Roskosmos ανακοίνωσε ότι η βλάβη που σημειώθηκε χθες στον Σογιούζ ματαιώνοντας την αποστολή προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, οφείλεται σε σύγκρουση του πρώτου και του δεύτερου ορόφου του πυραύλου και ότι μένει να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες.
Ο διευθυντής της Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν δήλωσε πάντως ότι ο Ρώσος κοσμοναύτης Αλεξέι Οβτσίνιν και ο Αμερικανός αστροναύτης Νικ Χέιγκ θα επιστρέψουν στο διάστημα την άνοιξη του 2019.
«Είναι βέβαιο ότι οι άνθρωποι θα πετάξουν», έγραψε στο Twitter αναρτώντας μία φωτογραφία του με τους Οβτσίνιν και Χέιγκ στο πλευρό του.
«Προβλέπουμε ότι η πτήση τους θα γίνει την άνοιξη της επόμενης χρονιάς» πρόσθεσε.























































