Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καναδάς βαδίζει στα χνάρια της Ουρουγουάης και αφήνει εντελώς ελεύθερη την κάνναβη

Ο Καναδάς βαδίζει στα χνάρια της Ουρουγουάης και αφήνει εντελώς ελεύθερη την κάνναβη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καναδάς, Κάνναβη, Μαριχουάνα, Ναρκωτικά,

Η δεύτερη χώρα στον κόσμο, μετά την Ουρουγουάη, που νομιμοποιεί την κατοχή και της χρήση της κάνναβης ως «ψυχαγωγικό ναρκωτικό» γίνεται ο Καναδάς.

Από την Τετάρτη τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), η κάνναβη κυκλοφορεί ευρέως, όπως και οι αμφιβολίες για τις επιπτώσεις αυτού στην υγεία, τον νόμο και τη δημόσια ασφάλεια.

Σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η σύγχυση, σχετικές πληροφορίες έχουν ήδη σταλεί σε περί τα 15 εκατομμύρια νοικοκυριά.

Οι μεγαλύτερες ανησυχίες αφορούν στην ετοιμότητα της αστυνομίας να αντιμετωπίσει τους οδηγούς που ενδεχομένως θα οδηγούν υπό την επήρρεια των ναρκωτικών.

Η Ουρουγουάη ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που νομιμοποίησε τη μαριχουάνα για ψυχαγωγικούς σκοπούς, αν και η Πορτογαλία και η Ολλανδία έχουν αποποινικοποιήσει την κάνναβη.

Αναλυτές προβλέπουν ελλείψεις την πρώτη χρονιά της νομιμοποίησης καθώς η παραγωγή και η αδειοδότηση των επιχειρήσεων εξακολουθεί να δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στη ζήτηση. Αλλά και η ίδια η αγορά είναι σε νηπιακό στάδιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νταβός: «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ με απουσίες ηγετικών ευρωπαϊκών δυνάμεων

Τραμπ: Θα βοηθήσω για ειρήνη στην Ουκρανία και το μόνο που ζητώ είναι ένα «κομμάτι πάγου» (Γροιλανδία)

Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο στον Λευκό Οίκο

Μαρκ Κέλι: «Ασχολούμαστε πλέον με την ανατροπή καθεστώτων; Και τι έπεται στη συνέχεια;»

Παραμένει στη Βενεζουέλα ο στενός κύκλος του Μαδούρο – Καταζητούμενοι από τις ΗΠΑ οι περισσότεροι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr