ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για σημαντική πρόοδο από τη Σύνοδο Κορυφής του Σάλτσμπουργκ τον περασμένο μήνα έκανε λόγο η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Τερέζα Μέι προσερχόμενη στη συνεδρίαση των αρχηγών των κρατών και των κυβερνήσεων της ΕΕ για το Brexit.
«Θα μιλήσω στους ηγέτες για την πολύ σημαντική πρόοδο που σημειώθηκε από τη Σύνοδο του Σάλτζμπουργκ σε ό,τι αφορά τόσο τη συμφωνία αποχώρησης όσο και τη μέλλουσα συνεργασίας» δήλωσε η Μέι, προσθέτοντας ότι μια συμφωνία είναι «εφικτή” και «τώρα είναι η ώρα να την κάνουμε πραγματικότητα”.
Η Βρετανή πρωθυπουργός ανέφερε ότι τα «περισσότερα» από τα ζητήματα έχουν επιλυθεί, με εξαίρεση το θέμα της αποφυγής των σκληρών συνόρων μεταξύ Ιρλανδίας και Β. Ιρλανδίας.
«Πιστεύω πως όλες οι πλευρές θέλουν μια συμφωνία και εάν εργαστούμε ενταντικά μπορούμε να την πετύχουμε», υπογράμμισε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι αυτό είναι προς το συμφέρον όχι μόνο του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και της ΕΕ.






















































