ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» - Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία
Ο ελληνικοί Patriot παραμένουν στη Σ. Αραβία - Συνάντηση Μητσοτάκη και Πρίγκιπα Διαδόχου
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άρση των κυρώσεων από τις ΗΠΑ, αναμένει η τουρκική κυβέρνηση, μετά και την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι σχέσεις μεταξύ Άγκυρας και Ουάσιγκτον επιδεινώθηκαν εξαιτίας μιας σειράς θεμάτων, περιλαμβανομένης της κράτησης του Μπράνσον και οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις και δασμούς στην Τουρκία, προκαλώντας νομισματική κρίση στη χώρα που είδε τη λίρα να κατακρημνίζεται άνω του 40% φέτος.
Ο Άντριου Μπράνσον αφέθηκε ελεύθερος τη 12η Οκτωβρίου αφού φυλακίστηκε και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό για περίπου δύο χρόνια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη του για τρομοκρατία, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.






















































