Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Παραμονή στην Ευρωζώνη θέλει το 61% των Ιταλών

Δημοσκόπηση: Παραμονή στην Ευρωζώνη θέλει το 61% των Ιταλών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπέρ της παραμονής στην Ευρωζώνη τάσσεται το 61% των Ιταλών πολιτών (έναντι 64% στην προηγούμενη έρευνα της εταιρείας), εν μέσω σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ Ρώμης και Βρυξελλών για τον προϋπολογισμό του 2019.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε (μεταξύ 28/9 και 5/10) η «Ixé», το ποσοστό αυτών που επιθυμεί έξοδο από το νομισματικό μπλοκ παρέμεινε στο 22%, με το 16% των ερωτηθέντων να εμφανίζεται αδιάφορο.

Σε περίπτωση δημοψηφίσματος, η συντριπτική πλειοψηφία θα τασσόταν υπέρ της παραμονής στο ευρώ, ήτοι 76%, ποσοστό που, όμως, εμφανίζεται μικρότερο κατά μία (1) μονάδα σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της Ixé.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» – Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) – Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι (20,9%)

Αγοράζει την «La Repubblica» ο όμιλος ΑΝΤ1; – Το τίμημα των 140 εκατ. ευρώ – Οι πολιτικές αντιδράσεις

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τις έρευνες βυθού της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Ιταλίας GRITA 2

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr