ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κοινοβούλιο της Ισπανίας ψήφισε την Τρίτη ενάντια στο πάγωμα των πωλήσεων όπλων στη Σαουδική Αραβία, παρά την αυξανόμενη διεθνή πίεση να επιβληθούν κυρώσεις στο Ριάντ για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η σοσιαλιστική ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως είναι «ταραγμένη» από το θάνατο του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, αλλά αποφάσισε να συνταχθεί με το Λαϊκό Κόμμα και να καταψηφίσει πρόταση που ζητούσε τη διακοπή του εμπορίου όπλων με τη Σαουδική Αραβία.
Τον περασμένο μήνα η ισπανική κυβέρνηση είχε διακηρύξει ότι δεν θα προχωρήσει στην πώληση τηλεκατευθυνόμενων βομβών στο Ριάντ. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα πήρε πίσω την απόφαση.
Σύμφωνα με ισπανική μέσα ενημέρωσης, η Σαουδική Αραβία είχε απειλήσει τη Μαδρίτη πως θα ακυρώσει συμβόλαιο 1,8 δισ. ευρώ για την αγορά πολεμικών πλοίων αν δεν προχωρούσε η συμφωνία για τις βόμβες.























































