ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Τραγωδία στον Πειραιά: Τρεις οι νεκροί, μέλη της ίδιας οικογένειας, από την πτώση οχήματος στο λιμάνι
Ο ελληνικοί Patriot παραμένουν στη Σ. Αραβία - Συνάντηση Μητσοτάκη και Πρίγκιπα Διαδόχου
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κώδωνα του κινδύνου κρούει το Βερολίνο στους Γερμανούς πολίτες που επισκέπτονται την Τουρκία συστήνοντάς τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η νέα οδηγία έρχεται σε συνέχεια των αυξημένων συλλήψεων Γερμανών, εξαιτίας επικριτικών σχολίων που έχουν κάνει στο Ίντερνετ για την κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι προσπάθειες του Βερολίνου να διορθώσει τις σχέσεις με την Άγκυρα έχουν μέχρι στιγμής αποδώσει ελάχιστα για τους δεκάδες Γερμανούς πολίτες που είναι φυλακισμένοι εκεί μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016, αναφέρεται στην ταξιδιωτική οδηγία του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Συλλήψεις και διώξεις συχνά συνδέονται με καταχωρίσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι επικριτικές για την κυβέρνηση», αναφέρεται και προστίθεται ότι επικίνδυνο είναι ακόμη και ένα «like».






















































