ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκρηκτικός Μηχανισμός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ, Τρομοκρατία, Χίλαρι Κλίντον,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ισχυρή του καταδίκη στην αποστολή ύποπτων πακέτων με εκρηκτικά στον Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα των ΗΠΑ, εξέφρασε ο πρόεδρος Τραμπ, σε δήλωσή του από τον Λευκό Οίκο.
Διαβεβαίωσε μάλιστα, ότι οι ομοσπονδιακές Αρχές διεξάγουν ευρείες έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και για τον εντοπισμό των δραστών.
«Πράξεις ή απειλές πολιτικής βίας δεν έχουν καμία θέση στις ΗΠΑ» έσπευσε να προσθέσει.
Νωρίτερα, οι μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν ύποπτα πακέτα με εκρηκτική ύλη, τα οποία είχαν ως παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και την πρώην υπουργό Εξωτερικών επί προεδρίας Ομπάμα.
Την ίδια ώρα, οι Αρχές εκκένωσαν τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη, έπειτα από την αποστολή και τρίτου πακέτου με εκρηκτικά.
Δύο ακόμη «τρομο-δέματα» εστάλησαν στα γραφεία δύο βουλευτών του Δημοκρατικού Κόμματος, τα οποία επίσης εκκενώθηκαν.
Τα περιστατικά, τα οποία εκτιμάται ότι κατά πάσα πιθανότητα διασυνδέονται, σημειώθηκαν μόλις δύο εβδομάδες πριν τις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις αρχές Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι Δημοκρατικοί αναμένεται να καταγάγουν ευρεία νίκη, ανακτώντας την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων και θέτοντας νέα κοινοβουλευτικά εμπόδια στον πρόεδρο Τραμπ.
Την αποστολή των δεμάτων καταδίκασε και ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, ο οποίος έκανε λόγο για υπόθεση «εσωτερικής τρομοκρατίας».























































