ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαϊάμι, Μεξικό,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκκενώθηκε αεροσκάφος της American Airlines, που θα εκτελούσε πτήση από το Μαϊάμι προς την πόλη του Μεξικού, εξαιτίας «ανησυχιών» για την ασφάλεια του.
Η εταιρεία ανακοίνωσε πως πρόκειται για μια «μη αξιόπιστη απειλή» και διαβεβαίωσε ότι η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει «εντός ολίγου» και η πτήση να γίνει κανονικά.
Νωρίτερα, το διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι ανέφερε μέσω Twitter ότι η αστυνομία διενεργεί έρευνα σχετικά με «ανησυχίες για την ασφάλεια» της συγκεκριμένης πτήσης και πρόσθεσε ότι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν προσωρινά από το αεροσκάφος.
Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.























































