Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο 24ωρα πριν σκοτώσουν τον Κατσίφα τον είχαν καλέσει οι Αλβανοί στο Τμήμα για «εξηγήσεις»

Δύο 24ωρα πριν σκοτώσουν τον Κατσίφα τον είχαν καλέσει οι Αλβανοί στο Τμήμα για «εξηγήσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα πέρασαν μυστικά τα ελληνοαλβανικά σύνορα και βρέθηκαν στο τελωνείο της Κακαβιάς όπου σε ειδικό χώρο συναντήθηκαν με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ.

Οι γονείς του ομογενούς κατέθεσαν όσα ήξεραν για τις ημέρες που προηγήθηκαν της τραγωδίας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κατέθεσαν πως ο γιος τους δεχόταν πιέσεις από Αλβανούς αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν στενά, σχεδόν κάθε του κίνηση, επί τουλάχιστον δύο μήνες.

Δύο 24ωρα προτού πέσει νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών, εκλήθη σε αστυνομικό τμήμα, πιθανώς για να δώσει εξηγήσεις ή να του κάνουν συστάσεις για τις ελληνικές σημαίες.

Ο Κωνσταντίνος, σύμφωνα με την κατάθεση των γονιών του, δεν τους είπε πολλά για να μην τους στεναχωρήσει.

Οι γονείς μίλησαν και για όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι μετά το περιστατικό στην πλατεία όπου πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι με όπλα και κουκούλες, έσπαζαν, έβριζαν, απειλούσαν με τα αυτόματα επί πέντε ώρες, λέγοντάς τους πως θα τους σκοτώσουν αν δεν ομολογήσουν πού βρίσκεται το παιδί τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλβανία: Bίαιη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα με αίτημα την παραίτηση Ράμα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA ζητά την απόσυρση των τουρκικών μαχητικών F-16 από την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο

Νίκος Δένδιας: Είναι χαρά μας να συνεργαστούμε τώρα με τη Βουλγαρία στον τομέα της Άμυνας

Στην ψηφιακή εποχή εισέρχεται το πολιτιστικό και αρχειακό απόθεμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr