ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία,


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Politico: Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ, λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόεδρος της Συρίας ορκίστηκε για τρίτη συναπτή θητεία επτά ετών ο σοσιαλιστής Μπασάρ Αλ Άσαντ, όπως μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση την Τετάρτη.
Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ είχε επανεκλεγεί στις εκλογές της 3ης Ιουνίου, σηματοδοτώντας την άρνησή του να αποχωρήσει, όπως του ζητούσε η Δύση, μετά από τρία χρόνια εμφυλίου πολέμου στη Συρία με τους ισλαμοφασίστες.
Η προεδρική εκλογή, που αμφισβητήθηκε από μέρος της διεθνούς κοινότητας και από τη συριακή αντιπολίτευση ως «φάρσα», διεξήχθη στις ελεύθερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Συρίας οι οποίες παραμένουν υπό τον έλεγχο της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Δαμασκού.























































