ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Δολοφονίες, Ελληνική Ομογένεια, Κωνσταντίνος Κατσίφας,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα. Οι αλβανικές Αρχές αρνήθηκαν να απαντήσουν για ακόμη μία φορά στο αίτημα της οικογένειας που ζήτησε να παραλάβει τη σορό του για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της ταφής.
Στο μεταξύ ο Έλληνας αξιωματικός που έφτασε την Παρασκευή στα Τίρανα ενημερώθηκε για την υπόθεση από τους Αλβανούς συναδέλφους του που διεξάγουν την έρευνα.
Η Εισαγγελία Κακουργημάτων που χειρίζεται την υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ημέρες θα καλέσει για κατάθεση και την πρώην σύζυγο του 35χρονου, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν και άλλα μέλη της οικογένειας.
Την Παρασκευή ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Γιάννης, κατέθετε τουλάχιστον επί τρεις ώρες στην εισαγγελία στα Τίρανα.
Οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως στο καλάσνικοφ που είχε στην κατοχή του ο 35χρονος.
Ο κ. Κατσίφας ρώτησε τουλάχιστον τέσσερις φορές για το πότε θα μπορέσει να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, όμως δεν έλαβε καμία απολύτως απάντηση.
Την ίδια ώρα, στον Κωνσταντίνο από τις αλβανικές Αρχές, αποδίδονται μετά θάνατον, ευθύνες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.























































