ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ Μιούλερ, Ρωσία, Τζεφ Σέσιονς,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο προτού υποχρεώσει σε παραίτηση τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς, ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών, δήλωσε ξεκάθαρα: «Η έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Μιούλερ δεν κάνει καλό στη χώρα. Πρέπει να τελειώσει. Θα μπορούσα να την τερματίσω όποτε ήθελα, αλλά δεν το έκανα».
Λίγες ώρες μετά, ο Σέσιονς αποτελούσε πλέον παρελθόν για την αμερικανική κυβέρνηση, γεγονός που συνιστά, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, σαφή παρέμβαση στην έρευνα Μιούλερ.
Για «σχέδιο παρέμβασης» μίλησε και ο Δημοκρατικός πολιτικός Τζέρι Νάντλερ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο επόμενος επικεφαλής της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων που είναι αρμόδια για τη δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι σημαίνει αυτό και τι διακυβεύεται: είναι μια συνταγματικά επικίνδυνη στιγμή για τη χώρα μας και για τον πρόεδρο», τόνισε ο Νάντλερ υπονοώντας την έρευνα σχετικά με το αν υπήρξε αθέμιτη σύμπραξη ανάμεσα στη Ρωσία και την εκστρατεία του Τραμπ πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Στο ίδιο μήκος κύματος, Ρεπουμπλικανοί σε ανώτατα αξιώματα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και επιμένουν ότι η έρευνα πρέπει να συνεχίσει με κάθε τρόπο.
Μεταξύ αυτών και ο νεοεκλοεγείς γερουσιαστής της Γιούτα Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος τόνισε την ανάγκη «να συνεχιστεί το σημαντικό έργο του υπουργείου Δικαιοσύνης και να ολοκληρωθεί η έρευνα του ειδικού ανακριτή χωρίς διακοπή».























































