Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βόρεια Ήπειρος θάβει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Η Βόρεια Ήπειρος θάβει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάτι παραπάνω από λεπτομερής είναι ο έλεγχος των Αλβανών στα σύνορα σε όσους επιχειρούν να παραστούν την Πέμπτη το μεσημέρι στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρεια Ήπειρο.

Όπως καταγγέλλει ένας Έλληνες που πέρασε τα σύνορα, οι Αλβανοί αστυνομικοί τον «έγδυσαν» για να δουν τα τατουάζ του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να παραδώσουν την ελληνική σημαία ή όποιες σημαίες είχαν μαζί τους.

Κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα έχουν στηθεί μπλόκα και από την Ελληνική Αστυνομία για τη διενέργεια ελέγχων, ενώ από την άλλη πλευρά των συνόρων γίνονται αντίστοιχες έρευνες από τις αλβανικές Αρχές.

Έκκληση στους Έλληνες για ψυχραιμία

Έκκληση στους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες της Αλβανίας για την κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, να δείξουν αυτοσυγκράτηση και σεβασμό, κάνουν, απ;o το πρωί, τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται από παράγοντες και των δύο υπουργείων, «καλούνται οι Έλληνες πολίτες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες για την κηδεία, να τιμήσουν το νεκρό επιδεικνύοντας αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην οικογένεια και την τελετή».

Σημειώνεται ότι ήδη, από την Τετάρτη το βράδυ, είναι σε επιφυλακή και η Ελληνική Αστυνομία, η οποία διενεργεί ελέγχους σε λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα που μεταβαίνουν στην Αλβανία.

Θρήνος στους Βουλιαράτες

Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία και με στρατιωτικά ρούχα, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας «επέστρεψε» την Τετάρτη στο χωριό του, αφού οι αλβανικές Αρχές έδωσαν άδεια να επιστραφεί η σορός στην οικογένειά του.

Η κηδεία του 35χρονου θα γίνει την Πέμπτη στις 14.00 το μεσημέρι (13.00 τοπική ώρα), με τους συγγενείς του να περιμένουν τουλάχιστον 2.000 κόσμο στην κηδεία του, που θα γίνει στον Άγιο Αθανάσιο, στους Βουλιαράτες.

Ήδη, από τα ξημερώματα έχουν ξεκινήσει πούλμαν από την Ελλάδα καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλησαν να παραβρεθούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Στους Βουλιαράτες τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Διαιτητής της Euroleague έκλεψε κολόνια από αεροδρόμιο

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr