Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοίγουν τσέχικα πανεπιστήμια στο Κουρδιστάν – Η Ελλάδα τραγικά απούσα

Ανοίγουν τσέχικα πανεπιστήμια στο Κουρδιστάν – Η Ελλάδα τραγικά απούσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιράκ, Κουρδιστάν, Τσεχία,

Πολλά ξένα πανεπιστήμια έχουν εκφράσει την επιθυμία να ανοίξουν παραρτήματα στο ιρακινό Κουρδιστάν και να συνεισφέρουν στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση του κουρδικού λαού, δήλωσε ο υπουργός Ανώτερης Παιδείας του ιρακινού Κουρδιστάν, Γιουσίφ Γκοράν.

Σε συνάντησή του με τον Τσέχο γενικό πρόξενο στην κουρδική πρωτεύουσα Ερμπίλ, Μιχάλ Σβόμποντα, σημείωσε ότι τσέχικα πανεπιστήμια είναι έτοιμα να ανοίξουν παραρτήματα στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Ήδη στο Κουρδιστάν λειτουργεί παράρτημα του Πανεπιστημίου της Οστράβα και τώρα θα ανοίξει και παράρτημα του Πανεπιστημίου Παλάσκι.

Μην απορείτε γιατί η Ελλάδα είναι απούσα, ενώ θα είχε κάθε λόγο να διεισδύει στο ιρακινό Κουρδιστάν με κάθε τρόπο.

Τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι «όμηροι» της εσωστρέφειας, της ατολμίας, του κακώς εννοούμενου κρατισμού και του κάθε Ρουβίκωνα.

Αντί η Ελληνική Εκπαίδευση να είναι «ήπια δύναμη» του Ελληνισμού και της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, έχει καταντήσει όμηρος μικρονοϊκών βλακών και άτολμων ανθρώπων.

Δυστυχώς η πατρίδα κρατείται όμηρος από τις μετριότητες, τους αλαζονικούς δεξιούς κοτζαμπάσηδες και τους καταθληπτικούς ιδεοληπτικούς της αριστερίστικης θολοκουλτούρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

34 οργανώσεις Β/Α Συρίας: «Στεκόμαστε στο πλευρό της Αλαουιτικής Κοινότητας»

Δημοσιογράφος Σάρυα: Οι γυναίκες που νίκησαν το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αρνούνται να υποταχθούν στη Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ (HTS)

Το Συριακό Κουρδικό Εθνικό Συμβούλιο (ENKS) προειδοποιεί για ρητορική μίσους σε συγκεντρώσεις στη Δαμασκό

Αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης: Νέο μέτωπο της Τουρκίας με τα Εμιράτα (ΗΑΕ)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr