ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάρτζεον: Κακό για την οικονομία της Σκωτίας το σχέδιο συμφωνίας για το Brexit

Στάρτζεον: Κακό για την οικονομία της Σκωτίας το σχέδιο συμφωνίας για το Brexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Σκωτσέζα πρωθυπουργός Νίκολα Στάρτζεον δήλωσε ότι το σχέδιο συμφωνίας Λονδίνου -Βρυξελλών για το Brexit είναι κακό για την οικονομία της Σκωτίας, προσθέτοντας ότι η έγκριση του σχεδίου αυτού θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

«Είναι προφανές ότι (η Μέι) µετά βίας μπορεί να ενώσει το υπουργικό της συμβούλιο για αυτή τη συμφωνία και επίσης είναι ολοένα και περισσότερο σαφές ότι θα παλέψει να κερδίσει την πλειοψηφία για αυτήν στο κοινοβούλιο», είπε με ανακοίνωσή της.

«Αν αυτή η συμφωνία απορριφθεί όντως από το κοινοβούλιο τότε η βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να διασφαλίσει μια καλύτερη», συμπλήρωσε η η ηγέτης του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Διέταξα αύξηση των δασμών σε ευρωπαϊκά οχήματα, από την επόμενη εβδομάδα

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Νέοι αυστηροί κανόνες για την προστασία των ζώων συντροφιάς

Σκληρή δήλωση Φαραντούρη για υποκλοπές: «Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Τζαβέλλας (…) αυτή τη στιγμή προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία σε αυτούς που τον διόρισαν»

Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο: Αποφύγετε εβραϊκούς χώρους σε όλη την Ευρώπη

Ο απολογισμός της Λευκωσίας μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής – Χριστοδουλίδης: «Είμαι περήφανος για τη χώρα μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr