Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντιμιτρόφ: Παράλογο μέλος της Ε.Ε. να παρέχει άσυλο στον καταδικασθέντα Γκρούεφσκι

Ντιμιτρόφ: Παράλογο μέλος της Ε.Ε. να παρέχει άσυλο στον καταδικασθέντα Γκρούεφσκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παράλογο χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, το γεγονός πως μια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρει άσυλο σε έναν καταδικασθέντα, αναφερόμενος στη διαφυγή του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Νίκολα Γκρούεφσκι, στην Ουγγαρία.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Δανό ομόλογό του, Άντρες Σάμουελσον, ο κ. Ντιμιτρόφ σημείωσε πως η ΠΓΔΜ θα συνεχίσει να εμμένει ως κράτος δικαίου και ότι οι αρχές θα λάβουν υπόψη τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των συμφερόντων της χώρας και των καλών σχέσεων με την Ουγγαρία.

«Αυτό είναι ένα πρόβλημα για τη «Μακεδονία», αλλά είναι επίσης πρόβλημα για την αξιοπιστία του κράτους δικαίου στην ΕΕ», δήλωσε ο Ντιμιτρόφ.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα συναντηθεί με τον Ούγγρο ομόλογό του Πίτερ Σιχάρτο, στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, όπου αναμένεται να συζητηθεί αυτό το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Φαραντούρης για απόφαση Αρείου Πάγου για κόκκινα δάνεια: «Νίκησε το δίκαιο»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr