ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά περίπου πενήντα χιλιόμετρα προσπέρασε ένα αεροσκάφος στην Αυστραλία το σημείο όπου έπρεπε κανονικά να προσγειωθεί, κι αυτό επειδή ο πιλότος… αποκοιμήθηκε στο κόκπιτ.
Ο πιλότος ήταν ο μόνος επιβαίνων στο αεροσκάφος, το οποίο δεν μετέφερε επιβάτες αλλά φορτίο από το Devonport στο King Island της Τασμανίας, στις 8 Νοεμβρίου.
Το περιστατικό ερευνά η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλίας.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς ξύπνησε ο πιλότος, ώστε να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροπλάνο του.
Το Piper PA-31 της Vortex Air ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρώσει ταξίδι 240 χιλιομέτρων στις 7.25 το πρωί, τοπική ώρα.
«Στη διάρκεια της πτήσης, ο πιλότος αποκοιμήθηκε, κι έτσι το αεροσκάφος πέρασε πάνω από το King Island και συνέχισε το ταξίδι του κατά 46 χιλιόμετρα» σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας.
Όπως λέει στο BBC ο ειδικός σε θέματα αεροπορίας Neil Hansford, η Αυστραλία έχει πολύ σκληρούς κανονισμούς αναφορικά με την κούραση των πιλότων. «Δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση κάποιος να αναλάβει αυτή την πτήση κουρασμένος» δήλωσε.
Οι αρχές αναμένεται να εξετάσουν τον πιλότο και να ελέγξουν τις διαδικασίες πτήσης, προκειμένου να εκδώσουν πόρισμα για την υπόθεση.























































