ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιπρόεδρος Κίνας: Καμιά χώρα δεν μπορεί να κερδίσει σε έναν εμπορικό πόλεμο

Αντιπρόεδρος Κίνας: Καμιά χώρα δεν μπορεί να κερδίσει σε έναν εμπορικό πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα,

Οι προστατευτικές και μονομερείς προσεγγίσεις στο εμπόριο μόνο εμβαθύνουν την οικονομική αβεβαιότητα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κίνας, Λίου Χε, ενώ τόνισε ότι καμία χώρα δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί νικήτρια σε έναν εμπορικό πόλεμο.

«Πιστεύουμε ότι οι προστατευτικές και μονομερείς προσεγγίσεις δεν προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα του εμπορίου. Αντίθετα, το μόνο που κάνουν είναι να επιφέρουν μεγαλύτερη οικονομική αβεβαιότητα στον κόσμο», δήλωσε ο Liu.

«Η ιστορία της οικονομικής εξέλιξης έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι η αύξηση των δασμών οδηγεί μόνο σε οικονομική ύφεση και κανείς δεν αναδείχθηκε ποτέ νικητής από έναν εμπορικό πόλεμο.

Ως εκ τούτου, η προσέγγισή μας είναι να επιδιώξουμε μια λύση μέσω διαπραγματεύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, με βάση την ισότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σκοτ Μπέσεντ ανακοίνωσε τις κυρώσεις που στραγγαλίζουν το Ιράν – Στο «στόχαστρο» Κίνα και Τουρκία

Το Πεντάγωνο απορρίπτει την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και επανεξετάζει τις πυρηνικές επιλογές

Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα – Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr