Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Χτύπησε» ξανά ο Ιταλός φαρσέρ που «πέθανε» και τον Γάλλο σκηνοθέτη Ζαν-Λυκ Γκοντάρ

«Χτύπησε» ξανά ο Ιταλός φαρσέρ που «πέθανε» και τον Γάλλο σκηνοθέτη Ζαν-Λυκ Γκοντάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζαν Λικ Γκοντάρ,

Το… κομμάτι του κατάφερε να κάνει και πάλι ο Ιταλός δημοσιογράφος – φαρσέρ Τομάζο Ντε Μπενεντέτι – διαδίδοντας, μέσω ψεύτικου λογαριασμού στο Twitter, την «είδηση» ότι πέθανε ο σπουδαίος Γάλλος σκηνοθέτης Ζαν-Λυκ Γκοντάρ .

Όπως ίσως θυμούνται πολλοί, ο Ιταλός φαρσέρ είχε χρησιμοποιήσει στο πρόσφατο παρελθόν την ίδια μέθοδο, για να διαδώσει την ψεύτικη είδηση του θανάτου του Κώστα Γαβρά -καθώς φαίνεται, έχει μία… μανία να «πεθαίνει» σκηνοθέτες.

Εκπρόσωπος του Γάλλου σκηνοθέτη σε δήλωσή του διευκρίνισε πως είναι ζωντανός: «Είναι και αυτός ένας από τους διάσημους που έπεσαν θύματα των hoax. Είναι ζωντανός, είναι καλά, μην πιστεύετε ότι βλέπετε στο Διαδίκτυο».

Ποιος είναι όμως ο επαγγελματίας… ψεύτης, που ακούει στο όνομα Τομάζο Ντε Μπενεντέτι; Πρόκειται για έναν Ιταλό δημοσιογράφο, γεννημένο το 1969, που εργάζεται ως δάσκαλος στη Ρώμη και έχει δύο παιδιά. Στα… χόμπι του είναι να κυκλοφορεί fake news στο Διαδίκτυο, όπως έκανε και με την περίπτωση του Κώστα Γαβρά, όπου μάλιστα είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ με το όνομα της Ελληνίδας υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γκοντάρ: Οι Γερμανοί είναι καθάρματα – Έπρεπε να λένε “ευχαριστώ” γονατιστοί στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr