ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταγιάνι: Τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου μπορούν να φύγουν από το κτήριο «με δική τους ευθύνη»

Ταγιάνι: Τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου μπορούν να φύγουν από το κτήριο «με δική τους ευθύνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τα στελέχη του προσωπικού του που διαμένουν εκτός του κέντρου του Στρασβούργου μπορούν να εγκαταλείψουν το κτήριο, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του σώματος Αντόνιο Ταγιάνι, συμπληρώνοντας ότι εάν το πράξουν, θα το κάνουν με δική τους ευθύνη.

Το κέντρο της πόλης «δεν είναι ασφαλές», και οι ευρωβουλευτές οι οποίοι διαμένουν σε αυτό θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά, ώστε να μεταφερθούν στους τόπους διαμονής τους με τη συνοδεία της γαλλικής αστυνομίας μόλις αυτό καταστεί εφικτό, εξήγησε ο Ταγιάνι, μετά το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Στρασβούργο.

«Είναι αδύνατον να πάτε στο κέντρο (του Στρασβούργου) αν δεν επιβαίνετε σε αυτοκινητοπομπή» στην οποία θα συμμετέχουν περιπολικά της αστυνομίας, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Τραμπ: Διέταξα αύξηση των δασμών σε ευρωπαϊκά οχήματα, από την επόμενη εβδομάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr