Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάνα-τέρας σκότωσε τα δύο της μωρά, τα τύλιξε σε πάνα και τα πέταξε στα σκουπίδια

Μάνα-τέρας σκότωσε τα δύο της μωρά, τα τύλιξε σε πάνα και τα πέταξε στα σκουπίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μια μάνα σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της, τα τύλιξε σε πάνα και τα έριξε στα σκουπίδια. Και όλα αυτά μέσα σε διάστημα 13 μόλις μηνών.

Πρόκειται για την 30χρονη δημοφιλή makeup artist Alyssa Anne Dayvault, από το Μιρτλ Μπιτς της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ η οποία πλέον αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Οι αποτρόπαιες πράξεις της Dayvault αποκαλύφθηκαν στις αρχές του Δεκέμβρη, όταν η 30χρονη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά κολπική αιμορραγία.

Το γεγονός ότι εντοπίστηκαν στο σώμα της ο πλακούντας και ίχνη του ομφάλιου λώρου, ευρήματα συμβατά με ολοκληρωμένη κύηση, αλλά όχι το μωρό, είχε ως αποτέλεσμα οι γιατροί να καλέσουν την αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η 30χρονη παραδέχτηκε ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες νωρίτερα μόνη της στο σπίτι της, χωρίς ιατρική βοήθεια.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, μετά τον τοκετό το μωρό ανέπνεε, αν και με δυσκολία.

Η ίδια όχι μόνο δεν έκανε καμία προσπάθεια να το βοηθήσει ή να το κρατήσει στη ζωή, αλλά το τύλιξε με πανιά και το έριξε στα οικιακά της σκουπίδια.

Ίσως η πιο φρικιαστική λεπτομέρεια της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι η Dayvault είχε επαναλάβει την ίδια ακριβώς αποτρόπαια πράξη στις αρχές του Νοέμβρη του 2017, όταν γέννησε ένα ακόμα «ανεπιθύμητο» για την ίδια βρέφος, στο σπίτι της.

Ιατρικά αρχεία αποδεικνύουν ότι και πέρυσι η 30χρονη ήταν έγκυος και ότι το μωρό έχαιρε άκρας υγείας μέχρι το τρίτο τρίμηνο κύησης.

Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα δεν εισήχθη ποτέ σε νοσοκομείο για να γεννήσει και πιστεύεται ότι σκότωσε το παιδί της, όπως ακριβώς έκανε και στις 5 Δεκέμβρη.

Η Dayvault είναι χωρισμένη, έχει δύο μικρές κόρες και πόσταρε συχνά φωτογραφίες των κοριτσιών στα social media.

Σύμφωνα με τον κοινωνικό της περίγυρο, η 30χρονη make up artist είχε καταφέρει να κρύψει απ’ όλους τις δύο πρόσφατες εγκυμοσύνες της, ώστε να αποφύγει τις ερωτήσεις, τόσο από τους συναδέλφους όσο και από τους φίλους της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα για την Κύρωση των Μνημονίων με ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr