ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια»
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Η Ουζάι Μπουλούτ μιλά στην Κηφισιά με θέμα: Τουρκοποίηση και εξισλαμισμός του Πόντου μετά τη γενοκτονία
Ασυνθηκολόγητη η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) απέναντι στους Τούρκους πειρατές - Κατήγγειλε για άλλη μια φορά τον διασπορέα ψευδών ειδήσεων, Άδωνι
Οι Μουσουλμάνοι του Τέξας διεκδικούν πολιτική παρουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αυστραλία αναγνωρίζει τη Δυτική Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ, ανήγγειλε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.
Πάντως, όπως είπε, η μεταφορά της πρεσβείας της χώρας του από το Τελ Αβίβ θα γίνει με τη σύναψη μιας ειρηνευτικής συμφωνίας ανάμεσα στα μέρη για την επίλυση της ισραηλινοπαλαιστινιακής διένεξης.
Ο Μόρισον διαβεβαίωσε εξάλλου ότι η κυβέρνησή του είναι διατεθειμένη να αναγνωρίσει την εγκαθίδρυση Παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, προσθέτοντας πως το καθεστώς της πόλης θα πρέπει να οριστεί στο πλαίσιο της συμφωνίας ειρήνης.























































