Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόεδρος Αιγύπτου: Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να θέλουν οι μετανάστες να ζουν στις χώρες της Δύσης όπως στις δικές τους

Πρόεδρος Αιγύπτου: Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να θέλουν οι μετανάστες να ζουν στις χώρες της Δύσης όπως στις δικές τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, μιλώντας στο Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας στο Σάρμ ελ Σεΐχ της Αιγύπτου διαμήνυσε τα ακόλουθα προς εκείνους που σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη.

Όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει το γεγονός ότι «αρκετές ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους για όσους θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη», η απάντησή του ήταν εξαιρετικά απρόσμενη:

«Αντί να ρωτάτε γιατί η Ευρώπη, μας κλείνει την πόρτα, πρέπει να ρωτήσετε γιατί οι άνθρωποι στο Αφγανιστάν δεν ενδιαφέρονται να κάνουν τη χώρα τους καλύτερη.

»Το ίδιο ισχύει για το Πακιστάν, την Αίγυπτο, τη Συρία, τη Λιβύη, το Ιράκ, την Υεμένη και τη Σομαλία».

»Θεωρείται άδικο που ο Ορμπάν και οι άλλοι, δεν είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν μετανάστες με τους όρους σας.

»Είναι γιατί οι ξένοι, που συχνά θέλουν να έχουν τα προνόμια μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας, λανθασμένα πασχίζουν να διατηρήσουν τους πολιτισμούς τους που είναι διαφορετικοί από τον δυτικό κόσμο.

»Επιδιώκετε τη μετανάστευση μαζί και με τους πολιτισμού σας, και διατείνεστε ότι αυτό ανήκει στα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ένα Λάθος!

»Όταν μεταναστεύετε σε ένα άλλο κράτος δεν επιδιώκετε να το αλλάξετε, αλλά να ακολουθήσετε πλήρως τον νόμους, τις διαδικασίες, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό του.

»Αν δεν είστε διατεθειμένοι να το πράξετε, δεν πρέπει να μεταναστεύσετε. Να παραμείνετε στις χώρες σας και να επιδιώξετε να φέρετε εκεί την αλλαγή για τη βελτίωση της ζωής σας», κατέληξε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, όπως αναδημοσιεύουν οι Μικρές Εκδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στο Κατάρ για συνάντηση με θέμα την απελευθέρωση ομήρων

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr