Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονήθηκε άγρια 26χρονη δασκάλα στην Ισπανία

Δολοφονήθηκε άγρια 26χρονη δασκάλα στην Ισπανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δασκάλα, Δολοφονίες, Ισπανία,

Πρωτοσέλιδο στις ισπανικές εφημερίδες έγινε ο θάνατος της 26χρονης Laura Luelmo, η οποία εντοπίστηκε νεκρή πέντε χιλιόμετρα από το σπίτι της στο El Campillo, στην επαρχία Χουέλβα στην Ισπανία.

Η νεαρή γυναίκα είχε μεταβεί στην πόλη μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα για να ξεκινήσει τη νέα της δουλειά σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ωστόσο, εξαφανίστηκε ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη.

Οι γονείς της που την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και εκείνη δεν απαντούσε ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις αρχές οι οποίες και μετέβησαν στο σπίτι της.

Έπειτα από έρευνα που διεξήγαγαν διαπίστωσαν πως έλειπαν το τηλέφωνό της, τα αθλητικά της ρούχα, τα αθλητικά της παπούτσια και το πορτοφόλι της. Τα παραπάνω οδήγησαν τις αρχές στο να συμπεράνουν πως είχε πάει για περπάτημα ή τρέξιμο.

Το Σάββατο πάνω από 200 εθελοντές και η Πολιτοφυλακή ξεκίνησαν να ψάχνουν για την αγνοουμένη. Αξιωματικοί της Πολιτοφυλακής εντόπισαν το τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό της.Είχε γίνει στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, εννιά χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του El Campillo.

Το σήμα ανιχνεύτηκε λίγες ώρες μετά την τελευταία κλήση που έκανε στο αγόρι της. Τη Δευτέρα ένας εθελοντής εντόπισε τη σωρό της στην αντίθετη κατεύθυνση από το εκεί που βρέθηκε το κινητό της, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία να πιστέψει πως ο δολοφόνος μετακίνησε το τηλέφωνο ή το πέταξε κάπου για να αποπροσανατολίσει την έρευνα.

Οι αρχές εκτιμούν πως το θύμα δεν θα μπορούσε να είχε μετακινηθεί μόνη της στο σημείο που εντοπίστηκε καθώς τα τραύματα που έφερε ήταν βαριά. Πηγές ανέφεραν στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων πως έφερε χτύπημα στο κεφάλι και βίαια σημάδια στον λαιμό της.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η Luelmo δολοφονήθηκε ωστόσο, τα αποτελέσματα της αυτοψίας αναμένεται να δώσουν σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση ανάμεσα σε αυτές τον χρόνο του θανάτου και το αίτιο.

Στην πόλη των 2.000 κατοίκων λίγα ήταν γνωστά για την Luelmo αφού είχε μετακομίσει λίγες μόνο ημέρες πριν το θάνατό της. Η κατάληξη όμως της 26χρονης δασκάλας έχει συγκλονίσει τη μικρή πόλη και οι κάτοικοι φοβούνται για την ασφάλειά τους.

Τη Δευτέρα, ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντζεθ και η πρώην κυβερνήτης της Ανδαλουσίας Σουσάνα Ντίας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατό της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr