ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατηγορούν για διαφθορά τον απερχόμενο πρόεδρο της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ

Κατηγορούν για διαφθορά τον απερχόμενο πρόεδρο της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Διαφθορά, Μισέλ Τέμερ,

Κατηγορίες σε βάρος του απερχόμενου προέδρου της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ για διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απήγγειλε την Τετάρτη στη Βραζιλία η γενική εισαγγελέας Χακέλ Ντότζι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο της, η απαγγελία των κατηγοριών έγινε μερά από έρευνα για ύποπτες δοσοληψίες στο πλαίσιο των διαδικασιών παραχώρησης συμβάσεων εκμετάλλευσης λιμένων.

Ο Τέμερ έχει αρνηθεί επανειλημμένα ότι ενέχεται σε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη σε ό,τι αφορά την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη – Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)

Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας – Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο»

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Απορρίπτει στις καταγγελίες περί διαφθοράς – «Μου οφείλει 150.000 δολάρια ο Έρικ Ντίτερς»

Διαφθορά: διαχρονικός αόρατος φόρος και μηχανισμός αναδιανομής εισοδημάτων στην Ελλάδα

Αλ. Τσίπρας: Η διαφθορά του «Επιτελικού Κράτους» διώχνει την Ελλάδα από την ΕΕ – «Διαφθορά ή εντιμότητα;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr