ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απέρριψε ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος, αναθέτοντας στην παραιτηθείσα κυβέρνηση τη διαχείριση των τρεχουσών υποθέσεων έως τις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Το Βέλγιο βρίσκεται σε πολιτική κρίση εδώ και δύο εβδομάδες, μετά την αποχώρηση των Φλαμανδών εθνικιστών υπουργών από την κυβέρνηση συμμαχίας, λόγω της διαφωνίας τους για τη στήριξη από τον φιλελεύθερο γαλλόφωνο πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ του Παγκοσμίου Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τη μετανάστευση.
Ο κ. Μισέλ υπέβαλε την Τρίτη την παραίτησή του, με τον βασιλιά να έχει στη συνέχεια διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των κομμάτων, προκειμένου να αξιολογήσει την επιθυμία τους να προχωρήσει η χώρα ή όχι σε πρόωρες εκλογές.
Ο βασιλιάς Φίλιππος ζήτησε τη συνεργασία μεταξύ του κοινοβουλίου και της παραιτηθείσας κυβέρνησης, προκειμένου να ψηφιστούν σημαντικά νομοσχέδια όπως ο προϋπολογισμός του 2019.























































