ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρώην σύμβουλος Ερντογάν: Το Ισραήλ επιδιώκει τον διαμελισμό της Συρίας και μπλοκάρει τα F-35 για την Τουρκία
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου
Άγρια δολοφονία διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο - Η συμπλοκή και η μαχαιριά
Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ κρατούσε μαχαίρι και είχε καλυμμένο πρόσωπο
Κυρώσεις των ΗΠΑ σε χρηματοπιστωτικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς με έδρα την Τουρκία και τη Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία μητέρα συνελήφθη επειδή «το έκανε» με τον υιοθετημένο της γιο. Ο 17χρονος είπε στην Αστυνομία ότι δεν έκαναν κάτι κακό.
Η 26χρονη Lauren Myres, οδηγήθηκε στη φυλακή της Φλόριντα λόγω της ερωτικής της σχέσης με τον 17χρονο.
Η Αστυνομία έλαβε ανώνυμη πληροφορία και όπως προέκυψε από τις ανακρίσεις οι δύο συνευρίσκονταν συχνά.
Ο 17χρονος είπε ότι δεν νιώθει ότι έκαναν κάτι κακό επειδή δεν τον βίασε και επειδή σύντομα θα γινόταν 18 ετών.
Η Myres είχε αναλάβει την υπόθεση του παιδιού για τον σύλλογο Families First Network, ο οποίος παρέχει στέγη και προσωρινές οικογένειες στα παιδιά.
Σύντομα, αποφάσισε να αναλάβει η ίδια το παιδί και οριστικοποίησε την υιοθεσία.
Η 26χρονη πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της εννέα μόλις ημέρες πριν την συλλάβουν.
Η Myres ομολόγησε πως η απρεπής σχέση τους διήρκεσε δύο μήνες και πως «το έκαναν» πάνω από οκτώ φορές.























































