ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιπρόσωποι των Κούρδων στο Παλάτι Ελιζέ – Η Γαλλία συνεχίζει να υποστηρίζει τις SDF

Αντιπρόσωποι των Κούρδων στο Παλάτι Ελιζέ – Η Γαλλία συνεχίζει να υποστηρίζει τις SDF
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αξιωματούχος της γαλλικής προεδρίας δήλωσε την Παρασκευή την απόφαση της Γαλλίας να συνεχίσει να υποστηρίζει τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία.

«Γάλλοι αξιωματούχοι συναντήθηκαν με αντιπροσώπους του Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου και επιβεβαίωσαν την υποστήριξη της Γαλλίας στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF)».

Οι συμπρόεδροι του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου, Ελχάμ Άχμεντ και Ριάντ Ντεράρ, συναντήθηκαν με ανώτερους Γάλλους αξιωματούχους στο Παλάτι του Ελιζέ.

Οι αντιπρόσωποι των Κούρδων και των Αράβων συμμάχων τους τόνισαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία θα επηρεάσει τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία και κάλεσαν τη Γαλλία να επιδιώξει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη βόρεια και ανατολική Συρία.

Οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στο μόνο που υστερούν απέναντι στον τουρκικό στρατό είναι η πολεμική αεροπορία. Εάν οι Τούρκοι δεν μπορούν να τους βομβαρδίσουν, τότε οι Κούρδοι και οι Άραβες δημοκρατικοί σύμμαχοί τους μπορούν να συντρίψουν τον τουρκικό στρατό και τους ισλαμιστές μισθοφόρους του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν καταπνίγει την ελευθερία του Τύπου και τρέμει παλλαϊκή εξέγερση

Γάλλοι υπήκοοι τζιχαντιστές καταδικάστηκαν από δικαστήριο του Ιράκ για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος

Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου

Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ – Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr