ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οδηγός μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και γκρέμισε καφετέρια στο Μαϊάμι

Οδηγός μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και γκρέμισε καφετέρια στο Μαϊάμι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους αποδείχθηκαν οι πελάτες καφετέριας στο Μαϊάμι που είδαν ένα SUV να «εισβάλλει» στο κατάστημα και να τα κάνει «γυαλιά-καρφιά».

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, φαίνονται οι πελάτες και οι υπάλληλοι της καφετέριας να είναι αμέριμνοι.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένα μεγάλο όχημα διαλύει την τζαμαρία του καταστήματος προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του SUV μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του αντί να επιβραδύνει να επιταχύνει.

Ο απολογισμός, σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, είναι αρκετοί τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Όσο για την καφετέρια αυτή θα μείνει κλειστή για αρκετό διάστημα μέχρι να επιδιορθωθούν οι ζημιές το ύψος των οποίων υπολογίζεται σε αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028

Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα

Ο Σι Τζινπίνγκ προειδοποιεί τον Τραμπ: Ξεχάστε την Ταϊβάν, μπορεί να μας οδηγήσει σε σύγκρουση

Τραμπ: Ο πρόεδρος Σι δεν θα στείλει όπλα στο Ιράν και πρότεινε να βοηθήσει για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr