Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παντρεύτηκαν λίγες ώρες αφού γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο

Παντρεύτηκαν λίγες ώρες αφού γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο άγνωστοι παντρεύτηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων, λίγες ώρες αργότερα αφότου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοντά στο αεροδρόμιο!

Η 34χρονη Sarah Elliott και ο 36χρονος Paul Edwards είχαν γνωριστεί διαδικτυακά και μέσα σε μερικές μόλις ημέρες αποφάσισαν ότι ήταν το πεπρωμένο τους να είναι μαζί.

Η πρώτη διαδικτυακή τους επικοινωνία έγινε στις 15 Δεκεμβρίου, αντάλλαξαν μερικά μηνύματα και μίλησαν πρώτη φορά μέσω τηλεφώνου στις 22 Δεκεμβρίου.

Μίλησαν ξανά στις 23 Δεκεμβρίου και αποφάσισαν να παντρευτούν παρά το γεγονός ότι δεν είχε δει ποτέ ο ένας τον άλλον από κοντά. Έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν στο the Bellagio Hotel and Casino.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ την παραμονή των Χριστουγέννων και φορώντας νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι επιβιβάστηκαν στην πτήση για Λας Βέγκας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Γκρίνια στην Τουρκία – Αγόρασαν S-400 που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και Eurofighter στη διπλάσια τιμή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr